Napisz do nas .

Dziękujemy za wiadomość

Wybierz język
Wybierz
Szukaj na stronie

Wpisz poniżej szukaną frazę

Filtry

Typ
Szukane słowo
Cena
-

Rezerwacja


Dziękujemy za wiadomość

Spotkania Świąteczne 

 

W okresie świątecznym spotykamy się przy wspólnym stole podczas wigilii firmowej w postaci uroczystej kolacji lub w bardziej luźnej atmosferze świątecznego spotkania lub imprezy.

default

Uroczysta Kolacja

 

Przygotowaliśmy dla Was kilka wersji  menu na świąteczne spotkania firmowe

 

Na życzenie chętnie wprowadzimy modyfikacje do oferty, żeby najlepiej dostosować ją do Waszych planów na idealne wydarzenie. W menu znajdziecie tradycyjne akcenty świąteczne.

 

 

 

Pobierz ofertę

Propozycje zestawów:

Menu I

w cenie 160zł/os

16O PLN / guest

 

Przystawka / Starter

 Marynowany pstrąg ojcowski, mirabelka , pieczywo żytnie, rukola

Ojcowski trout, mirabelle plum, rye bread, arugula

Zupa / Soup

Żur na zakwasie z ziemniakami i suszonymi grzybami

Traditional sour rye soup with potatoes and dried mushrooms

Danie główne / Main Course

Szynka pieczona nadziewana boczkiem i śliwką, sos pomarańczowy, puree chrzanowe, fasolka szparagowa z marchewką

Roasted ham stuffed with bacon and plum, orange sauce, horseradish puree, string beans with carrots

Deser / Dessert

Torcik piernikowy z powidłami i jabłkami, sos czekoladowy

Gingerbread cake with plum jam and apples, chocolate sauce

 

Napoje / Beverages

woda w karafkach,

kompot z suszu 0,3l/os

Carafe of water,

Dried fruit compote 0.3l / guest

 

Menu II

w cenie 185zl/os

185 PLN / person

 

Przystawka / Starter

Pierogi z kapustą i grzybami

Dumplings with cabbage and mushrooms

Zupa / Soup

Barszcz kiszony z uszkami z grzybowym farszem

Pickled beet borscht with “uszka” – mini dumplings with mushroom stuffing

Danie główne / Main Course

Wołowina duszona w czerwonym winie, pieczony ziemniak z boczkiem, pappardelle warzywne

Beef stewed in red wine, baked potato with bacon, vegetable pappardelle

Deser / Dessert

Gruszka, śliwka, creme patissiere, coulis malinowe

Pear, plum, creme patissiere, raspberry coulis

 

Napoje / Beverages

woda w karafkach,

kompot z suszu 0,3l/os

Carafe of water,

Dried fruit compote 0.3l / person

 

 

Menu III

w cenie 225zł/os

225 PLN / guest

(z wyborem na miejscu)

(menu with meal choice options)

 

Przystawki / Starters

( podane wieloporcjowo na półmiskach / served on sharing platters)

Wędzony pstrąg, kiszone jabłko, chałka

Smoked trout, pickled apple, challah bread

Pasztet z dzika, blin żytni, konfitura z żurawiny

Wild boar pate, rye pancake, cranberry jam

Mini gołąbki z grzybami

Mini rolls with mushrooms

Tarta grzybowa

Mushroom tart

 

Zupa / Soup

Krem z leśnych grzybów, kluseczki kładzione

Cream of forest mushroom soup, noodles

lub / or

Barszcz kiszony z uszkami z grzybowym farszem

Pickled beet borscht with “uszka” - mushroom-stuffed mini dumplings

 

Danie główne / Main Course

Filet z halibuta, szpinak, marynowana dynia, czerwona fasola

Halibut fillet, spinach, marinated pumpkin, red beans

lub / or

Pół kaczki pieczonej z jabłkami i żurawiną, kluski leniwe, czerwona kapusta z czarną porzeczką

Half a duck roasted with apples and cranberries, curd cheese noodles, red cabbage with black currants

 

Deser / Dessert

Sernik z bakaliami, lody cynamonowe

Cheesecake with nuts and raisins, cinnamon ice cream

 

Napoje / Beverages

woda w karafkach,

kompot z suszu 0,3l/os

Carafe of water,

Dried fruit compote 0.3l / person

 

 

NA ŻYCZENIE ZAMAWIAJĄCYCH RESTAURACJA PRZYGOTUJE  INDYWIDUALNE ZESTAWY MENU

DODATKOWE PAKIETY - open bar, zimne przystawki po kolacji

Zachęcamy do kontaktu

 

Więcej informacji uzyskają Państwo dzwoniąc lub pisząc

+48 12 421 51 90

biuro@restauracjabialaroza.pl

 

lub korzystając z formularza kontaktowego. 

Dziękujemy za wiadomość