
W okresie świątecznym spotykamy się przy wspólnym stole podczas wigilii firmowej w postaci uroczystej kolacji lub w bardziej luźnej atmosferze świątecznego spotkania lub imprezy.
Uroczysta Kolacja
Przygotowaliśmy dla Was kilka wersji menu na świąteczne spotkania firmowe
Na życzenie chętnie wprowadzimy modyfikacje do oferty, żeby najlepiej dostosować ją do Waszych planów na idealne wydarzenie. W menu znajdziecie tradycyjne akcenty świąteczne.
Menu I
185 PLN / guest
Przystawki podane wieloporcjowo
Śledź na różowo, cebula, jabłko, curry, podgrzybek marynowany, jogurt ziołowy
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi ( veg)
Pasztet wieprzowo-wołowy , konfitura z żurawiny, grzanka
Danie główne
Schab nadziewany boczkiem i śliwką, sos pomarańczowy, puree chrzanowe, fasolka szparagowa z marchewką
lub
Risotto z borowikami, parmezan, concasse, mleko kokosowe ( veg)
Deser
Torcik piernikowy z powidłami i jabłkami, sos czekoladowy
Napoje
woda w karafkach,
kompot z suszu 0,3l/os
Menu II
245 PLN
(z wyborem na miejscu)
Przystawki
Pstrąg marynowany , warzywa korzenne, czerwona cebula, oliwa ziołowa, rukola
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi ( veg)
Tarta z pieczoną kaczką i warzywami
Zupa
Barszcz kiszony z uszkami z grzybowym farszem ( veg)
lub
Barszcz biały na zakwasie, suszone grzyby, ziemniaki
(veg)
Danie główne
Wołowina duszona w czerwonym winie, gratin z grzybami leśnymi, pappardelle warzywne
lub
Risotto z borowikami, parmezan, concasse, mleko kokosowe ( veg)
Deser
Tartoletka z gruszką, biała czekolada, cynamon
Napoje / Beverages
woda w karafkach,
kompot z suszu 0,3l/os
Carafe of water,
Dried fruit compote 0.3l / person
Menu III
290 PLN
( z wyborem na miejscu, dla rezerwacji do 40 osób)
Przystawki
( podane wieloporcjowo na półmiskach)
Pstrąg marynowany, kiszone jabłko, chałka
Pasztet z dzika, blin żytni, konfitura z żurawiny
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi ( veg)
Tarta z gruszką, cebulą, ser blue ( veg)
Zupa
Krem z leśnych grzybów, ptyś ziemniaczany, śliwka suszona ( veg)
lub
Barszcz kiszony z uszkami z grzybowym farszem (veg)
Danie główne
Filet z sandacza, szpinak z czosnkiem, dynia w occie jabłkowym, sos béarnaise
lub
¼ kaczki pieczonej z jabłkami i żurawiną, kluski leniwe, czerwona kapusta z czarną porzeczką
lub
Risotto z borowikami, parmezan, concasse, mleko kokosowe (veg)
Deser
Sernik z bakaliami, lody malinowe z mascarpone
Napoje / Beverages
woda w karafkach,
kompot z suszu 0,3l/os
Carafe of water,
Dried fruit compote 0.3l / person
Pakiety dodatkowe
Zimne przekąski po kolacji w cenie 90zł/os, ok 300gr/os
Śledzie w musztardzie i miodzie spadziowym,
w śmietanie z cebulą i jabłkiem,
Wolno pieczony karczek z dzika, konfitura z pigwowca
Śliwki w chrupiącym boczku
Tradycyjne wędliny
Wolno pieczone mięsa
Sery, miód, pieprz
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Sos: tatarski z ziołami, chrzanowy
Pieczywo, masło
Piernik
Makowiec
Sernik
Podane ceny są kwotami brutto z 8% podatkiem VAT
Oferta nie uwzględnia opłaty serwisowej
Więcej informacji uzyskają Państwo dzwoniąc lub pisząc
lub korzystając z formularza kontaktowego.
